Naar de inhoud Naar de footer

Over Buurtbemiddeling Den Helder

Wij zijn een onafhankelijke organisatie die zich dagelijks inzet voor het oplossen van buurtconflicten. Wij bevorderen graag een harmonieuze leefomgeving voor iedereen. Onze bemiddelaars werken conform de landelijke richtlijnen van het CCV.

Onafhankelijk en vertrouwelijk

Buurtbemiddeling Den Helder opereert volledig zelfstandig en staat los van andere instanties zoals de gemeente, politie of woningstichting. Wij handelen op basis van vertrouwen en privacy, en garanderen dat de gegevens die u met ons deelt strikt vertrouwelijk worden behandeld. Uw privacy en de vertrouwelijkheid van de bemiddeling staan bij ons altijd voorop.

Professionele bemiddelaars

Onze bemiddelaars zijn speciaal getraind en gecertificeerd om effectieve en neutrale bemiddeling te bieden. Bij Buurtbemiddeling Den Helder gaan bemiddelaars altijd met z’n twee├źn op pad, zodat er een breder perspectief wordt geboden en er gezamenlijk naar oplossingen kan worden gezocht. Onze bemiddelaars hebben ervaring en expertise in conflictoplossing en zijn volledig toegewijd aan het vinden van een constructieve oplossing die voor alle betrokken partijen acceptabel is.

Klachtenprocedure

Bij Buurtbemiddeling Den Helder streven we naar de hoogste kwaliteit in onze dienstverlening. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over onze bemiddeling, dan bieden wij een klachtenprocedure aan. Wij nemen elke klacht serieus en zullen ons uiterste best doen om tot een passende oplossing te komen.

Onze richting

Ons doel is om de leefbaarheid en veiligheid in de buurt te bevorderen door conflicten op een constructieve manier op te lossen. We streven naar een harmonieuze samenleving waarin buren elkaar respecteren, begrip tonen en samenwerken aan een prettige woonomgeving. Met onze professionele en vertrouwelijke aanpak streven we ernaar om duurzame oplossingen te bieden die de betrokken partijen tevredenstellen en de banden tussen buren versterken.

Komt u er samen niet uit?

Soms kunnen burenconflicten lastig zijn om zelf op te lossen. Als u er samen niet uitkomt en de situatie blijft escaleren, is Buurtbemiddeling er om te helpen. Onze getrainde bemiddelaars staan voor u klaar om u te begeleiden bij het vinden van een constructieve oplossing.