Naar de inhoud Naar de footer

Neem contact met ons op

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u een melding doen bij Buurtbemiddeling Den Helder? Neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

Buurtbemiddeling Den Helder

Het onderstaande nummer wordt overdag meestal opgenomen. Zo niet, spreek dan in op de voicemail; u wordt dan meestal snel teruggebeld.

Bemiddeling aanvragen

Wilt u een bemiddeling aanvragen voor een buurtconflict? Gebruik dan ons speciale aanvraagformulier. Dit formulier helpt ons om een duidelijk beeld te krijgen van de situatie, zodat we u zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.

Contactformulier

Voor vragen, opmerkingen of het melden van een buurtconflict kunt u ook gebruikmaken van ons contactformulier. Vul de benodigde gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Komt u er samen niet uit?

Soms kunnen burenconflicten lastig zijn om zelf op te lossen. Als u er samen niet uitkomt en de situatie blijft escaleren, is Buurtbemiddeling er om te helpen. Onze getrainde bemiddelaars staan voor u klaar om u te begeleiden bij het vinden van een constructieve oplossing.